Heb je zelf een activiteit die interessant kan zijn voor GGZ-verpleegkundigen in Vlaandereen? Geef jouw gegevens door via Contact.
.
Extern organisatie door het Think³ simulation & innovation lab.
Gastsprekers: dr. Kirsten Catthoor en Klazine Tuinier
Het THINK³ simulation & innovation lab organiseert inspirerende avondlezingen en -debatten voor studenten van het schakelprogramma van de MSc in systeem- en procesinnovatie in de gezondheidszorg en de MSc in verpleegkunde en vroedkunde. We stellen deze ook graag open voor andere studenten, UHasselt collega’s en professionals uit zorgorganisaties en -bedrijven.
Bijwonen van de sessies is kosteloos en registratie is overbodig.
Wil je graag komen luisteren naar de presentaties en/of in interactie gaan met de gastsprekers en studenten? Sluit dan gerust aan – enkel FYSIEK bijwonen van de sessies is mogelijk, er wordt geen streaming voorzien.
Meer informatie: Bianca Ceccarelli |+3211 26 85 66 | bianca.ceccarelli@uhasselt.be
Kirsten Catthoor is psychiater-psychotherapeut en werkzaam in het Ziekenhuis Netwerk Antwerpen. Ze is verbonden aan de psychosezorg en transitiepsychiatrie. Vanuit de ervaringen in de praktijk is er altijd een belangenbehartiging geweest voor de patiënten met een ernstige psychiatrische problematiek in het bijzonder, en voor de sector geestelijke gezondheid in het algemeen. Kirsten Catthoor is voorzitter van de Vlaamse Vereniging voor Psychiatrie en bestuurslid van de Staten-Generaal Geestelijke Gezondheid. Op wetenschappelijk vlak is ze verbonden aan de vakgroep CAPRI van de Universiteit Antwerpen, waar ze in 2016 een PhD behaalde over stigma in psychiatrie.
Klazine Tuinier heeft een master in de verpleegkunde en vroedkunde en is directeur bij Stichting HerstelTalent. Stichting HerstelTalent is een mensgericht, dienstverlenend bedrijf. De Stichting wil mensen ondersteunen bij het vinden van hun eigen unieke betekenis. De Stichting zet ervaringsdeskundigheid in bij herstelprocessen en door mensen, die weten wat het betekent om tegenslag te ervaren, intensief te begeleiden en te scholen tot ervaringsdeskundige.
18.30 – 18.35 | Welkom en duiding door de moderator
18.35 – 18.45 | Presentatie over het thema door studentengroep 1
18.45 – 18.55 | Presentatie over het thema door studentengroep 2
18.55 – 19.05 | Presentatie van het thema door studentengroep 3
19.10 – 19.30 | Inspiratiesessie door gastspreker
19.30 – 19.50 | Inspiratiesessie door gastspreker
Pauze
20.00 – 20.50 | Debat
20.50 – 21.00 | Afsluitende reflecties
Letie is niet verantwoordelijk voor inhoud of kwaliteit van de activiteiten georganiseerd door externe organisaties die hier te vinden zijn.