Heb je zelf een activiteit die interessant kan zijn voor GGZ-verpleegkundigen in Vlaandereen? Geef jouw gegevens door via Contact.

.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

PEP-talk: Patiënten laten participeren op een teambespreking! Hoe Verder?

3 mei om 13:3014:30

Kevin Berben, UHasselt, THINK3 Simulation & Innovation Lab, ambassadeur van patiëntenparticipatie in multidisciplinaire teammeatings

Werkt u momenteel als hulpverlener in een team waar patiënten tijdens hun opname kunnen participeren aan de multidisciplinaire teambespreking(en) maar stelt u zich al wel eens de vraag of u goed bezig bent? Stelt u zich al eens de vraag welke dingen eventueel kunnen verbeterd worden? Dan is deze PEP-talk misschien iets voor u!

Wat mag je verwachten?

In deze PEP-talk gaan we concreet aan de slag met wetenschappelijke inzichten hoe we het proces van patiëntenparticipatie tijdens multidisciplinaire teambesprekingen (al dan niet in de residentiële sector) kunnen verbeteren? Welke visie hebben verpleegkundigen in de geestelijke gezondheidszorg hierover? Wat weten we uit de ervaringen van patiënten die participeren aan zo een bespreking en hoe kunnen deze inzichten innoverend zijn? Waar zitten de uitdagingen in het proces? Op al deze vragen proberen we een antwoord te geven in deze PEP-talk. Aan het einde van de PEP-talk is er ruimte om vragen te stellen.

Voor wie?

Deze PEP-talk richt zich naar verpleegkundigen en hulpverleners in de geestelijke gezondheidszorg (al dan niet in de residentiële) sector die een ervaring hebben met patiëntenparticipatie tijdens multidisciplinaire teambesprekingen en die ervoor openstaan om hun werking kritisch onder de loep te nemen. Hierbij is het niet belangrijk hoe lang u reeds ervaring heeft.

Praktisch

Gratis voor Letie-leden

Hier inschrijven als lid voor PEP-Talk op 3 mei

15 euro voor niet-leden

Hier inschrijven voor PEP-Talk op 3 mei Gelieve vóór 3 mei 2024 een overschrijving te doen van 15 euro op BE40 9734 6569 0263 met in vermelding uw naam+familienaam+PEP-talk 03052024.

60 euro voor combi-inschrijving

Hier inschrijven voor de drie PEP-Talks op 26 april, 3 mei en 30 mei én lidmaatschap voor één jaar. Gelieve vóór 26 april 2024 een overschrijving te doen van 60 euro op BE40 9734 6569 0263 met in vermelding uw naam+familienaam+PEP-talk combi

Na inschrijving krijgt u daags voor de PEP-talk een link toegestuurd waarop u de PEP-talk kan volgen

Gegevens

Datum:
3 mei
Tijd:
13:30 – 14:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Online webinar

Organisator

Letie
E-mail
info@letie.be

Letie is niet verantwoordelijk voor inhoud of kwaliteit van de activiteiten georganiseerd door externe organisaties die hier te vinden zijn.